Некрасова Катерина Дмитрівна

Некрасова Катерина Дмитрівна - заступниця Генерального директора державного підприємства «Медичні закупівлі України» з управління клієнтським досвідом та міжнародної взаємодії.

Катерина в 2020 році доєдналась до команди МЗУ, підсиливши своєю експертизою відділ категорійного менеджменту, була радницею генерального директора з дослідження товарного ринку й в подальшому перейшла на посаду заступника керівника відділу категорійного менеджменту.

Навчалась в Харківському національному економічному університеті імені Семена Кузнеця. Отримала ступінь магістра за спеціальністю «Міжнародна економіка».  Пройшла навчання за короткостроковими програмами Київської школи економіки та Бізнес-школи Українського Католицького університету з питань закупівель та сервісного менеджменту.

Розпочавши свою професійну карʼєру на одному з приватиних фармацевтичних підприємств Харківщини, три роки тому Катерина стала частиною МЗУ. 

Вона долучалась до координації таких проєктів як закупівлі за фінансової підтримки Британського департаменту з гарантування експортних кредитів у тісній співпраці з представниками МЗС України у Великобританії, закупівлі Евакуаційного транспорту (броньованого) в тісній співпраці з представниками МЗС України у Канаді.

State Enterprise "Medical Procurement of Ukraine" 

+38 (067) 134 42 81

office@medzakupivli.com

7 Klovsky descent, Kyiv, 01021

 
© Copyright 2024. Всі права захищено / All rights reserved. Державне підприємство «Медичні закупівлі України» / State Enterprise "Medical Procurement of Ukraine"